Categorii Produse:

Gerroma Tour Srl
"Gerroma tour - agentie de turism intern, extern"

Circuit Israel, Egipt, Iordania 9 zile
Trimite mesaj


Pret: 555 EURDescriere produs

ISRAEL (Ierusalim, Nazaret, Bethleem, Ierihon, Haifa, Tel Aviv) EGIPT (Muntele Sinai, Sfanta Ecaterina) – IORDANIA
din care in 6 zile se poate face plaja si baie sau vedea 4 mari (Moarta, Mediterana, Rosie si Galileea).

ZIUA 1 – Luni, ora 04, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI - birou CHECK IN TAROM pentru destinatia TEL AVIV. Ora 6, decolare spre ISRAEL. Mic dejun in avion. Sosire ora 8.35 la Aeroport Ben Gurion, situat intre Ierusalim (800 m altitudine, 750 000 locuitori) si Tel Aviv (port la Marea Mediterana, al 2-lea oras ca marime dupa Ierusalim). Deplasare la Ierihon (cel mai vechi oras din lume – 11000 ani) pentru vizita Biserica Romaneasca si la Marea Moarta (lipsita de viata si situata in cel mai jos punct al lumii- 400 m sub oceanul planetar) - timp liber pentru plaja si baie. Plecare la Eilat (se trece pe langa Cetatea Massada – s-au luptat evreii cu romanii). Cina si cazare in Eilat.

ZIUA 2 (mic dejun). Timp liber in Statiunea Eilat la Marea Rosie sau optional (145 € inclusiv taxa de viza, se achita odata cu avansul) excursie (cu pranzul inclus) in Iordania (se tranziteaza cu autocarul Statiunea AKABA de la Marea Rosie) la PETRA (capitala Nabateenilor) - cetate veche (peste 2000 ani) construita in stanca - vizita: Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Cina si cazare in Eilat.

ZIUA 3 (mic dejun). Dimineata in Eilat, optional ( 25 € - daca se achita in Romania cu minim 21 de zile inainte de plecare sau 35 € - daca se achita in Israel), excursie la acvariu (include transport autocar, pranz, bilete intrare acvariu si vizionare film). Turistii cazati in Eilat au timp liber. Turistii care au optat pentru excursia la Sfanta Ecaterina pleaca dupa amiaza la Muntele Sinai (115 € inclusiv taxa de viza, se achita odata cu avansul). Cina si cazare in Eilat sau Sfanta Ecaterina.

ZIUA 4 (mic dejun). Urcare (optional) dimineata devreme in tinuta sport pe Muntele Sinai pentru a vedea rasaritul unde Moise a primit Decalogul, apoi toti turistii din Egipt (inclusiv cei care n-au urcat pe munte) viziteaza Manastirea Sfanta Ecaterina. Turistii din Eilat au timp liber. Toti turistii (din Eilat si Egipt) merg la Ierusalim.Cina si cazare in Ierusalim(Bethleem).

ZIUA 5 (mic dejun). Vizita la CETATEA IERUSALIM (are 4 cartiere: arabesc, evreiesc, armean si crestin). Intrare prin Poarta Leilor, apoi se viziteaza locul nasterii Maicii Domnului. Se parcurge VIA DOLOROSA (artera comerciala) - DRUMUL CRUCII cu cele 14 popasuri. Dupa popasul 14 (Biserica Sf. Mormant) se ajunge la Icoana Facatoare De Minuni. Parasind VIA DOLOROSA prin Cartierul Evreiesc, ne indreptam catre ZIDUL PLANGERII, apoi se iese din CETATEA IERUSALIM. Se continua pelerinajul pe MUNTELE MASLINILOR unde se viziteaza Biserica Tatal Nostru, Biserica Lacrima – unde IISUS a plans rugandu-se pentru oameni, Gradina Ghitzimani unde se afla Biserica Natiunilor Unite si maslini de pe timpul lui IISUS, grota unde a fost inchis IISUS inainte de judecata si MORMANTUL MAICII DOMNULUI. Timp liber in Ierusalim. Seara, vizita la BISERICA ROMANEASCA din IERUSALIM. Cina si cazare in Ierusalim(Bethleem).

ZIUA 6 (mic dejun) In BETHLEEM - vizita BISERICA NASTERII (NATIVITATII) -cea mai veche din lume (aici s-a nascut IISUS). In Bethleem s-a nascut si REGELE DAVID (fondatorul Cetatii Ierusalim). Intre Bethleem si Ierusalim se trece pe langa cimitirul unde se afla Mormantul RACHELEI. Deplasare - la Yardenit (locul unde Raul Iordan iese din Marea Galilei si curge spre Marea Moarta) pentru BOTEZUL CRESTINESC. Deplasare cu autocarul la MUNTELE FERICIRILOR - vizita Biserica Fericirilor. Cina si cazare in Nazaret (Tiberias).

ZIUA 7 (mic dejun) La MAREA GALILEEI (singura sursa de apa dulce din Israel) se viziteaza: Capernaum (Casa lui Naum), Tabca– Biserica Painilor si Pestilor - Iisus a faptuit minunea cu inmultirea pestilor si a painilor, CANA GALILEEI – Biserica Minunii si Casa Nuntii unde Iisus a savarsit prima minune - a transformat apa in vin, la acea mult pomenita nunta. Optional (30 € - daca se achita in Romania cu minim 21 de zile inainte de plecare sau 40 € - daca se achita in Israel), croaziera (pranz inclus) pe Marea Galilei. In NAZARET (a copilarit Iisus care la 12 ani i-a uimit pe invatati cu cunostintele Lui despre Vechiul Testament) - vizita Biserica Ortodoxa Buna Vestire (ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria). Cina si cazare in Nazaret (Tiberias).

ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare la Haifa – vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. Plecare la Tel Aviv cu popas in Jaffa. Tur Tel Aviv. Transfer la aeroport. Prezentare la imbarcare – ora 22.45. Cina in avion.

ZIUA 9 – Marti, ora 00.45, decolare din Tel Aviv. Sosire in Bucuresti - Otopeni ora 3.30.


Produse Similare